"Si una llengua no ens serveix per crear-hi comunicació i bellesa, ¿de què ens serveix?, no té futur."
Joan Solà (Bell-lloc d'Urgell, 1940 - Barcelona, 2010) [ Adéu-siau i gràcies! ]

Després de vuit anys de presència continuada en la xarxa, 36 números seriats i 32 números especials publicats, i un total de 2817 entrades individuals editades, amb el número 36 de la revista Lo Càntich, posem punt final a un fantàstic viatge literari i cultural. Nous projectes ens esperen. Projectes que podeu seguir a través de la pàgina de l'Associació de Relataires en Català. Moltes gràcies, de tot cor, a totes aquelles persones que ens han proporcionat el seu suport en aquesta meravellosa singladura pels mars i oceans de la literatura, l'art i la cultura. Eternament agraïts!

L'Equip Editorial (els que som, i els que han estat, in memoriam).

Vladimir, de Biel Cussó
IV Premi Memorial Agustí Vehí de Novel·la Negra

Tiana Negra - Festival de la Novel·la Negra Catalana

Tiana, 2017

Premi Memorial Agustí Vehí de Novel·la Negra

Vladimir, de Biel Cussó,
IV Premi Memorial Agustí Vehí de Novel·la Negra

Tiana Negra - Festival de la Novel·la Negra Catalana
Tiana, 2017

     L’obra Vladimir, de l'autor Biel Cussó, ha estat la guanyadora del IV Premi Memorial Agustí Vehí de Novel·la Negra, en decisió del jurat format per Àlex Martín, Albert Figueras i Sebastià Bennasar, que va destacar "l'excel·lència de la seva prosa i la fluïdesa de la llengua". El lliurament del premi es va realitzar el divendres 20 de gener en el marc del festival Tiana Negra 2017. La novel·la guanyadora es publicarà el mes de setembre, en coincidència amb la Setmana del Llibre en Català, a la col·lecció Crims.cat de l’editorial Al revés.

     Vladimir combina el gènere negre i la ciencia-ficció, i focalitza la història en la figura d'un sicari molt singular, un empresari d'èxit a punt de jubilar-se i un policia de trànsit.

     Biel Cussó (Barcelona, 1979), és dissenyador multimèdia i escriptor. Ha publicat les novel·les Mindrä: Els missatgers del Guardià de l'Est (Edicions Croma, 2012); Mindrä: La Gran Batalla del Nord (Edicions Croma, 2013); i un relat a l'antologia Els caus secrets (2013).

Lliurament Premi Memorial Agustí Vehí de Novel·la Negra
Lliurament del Premi Memorial Agustí Vehí de Novel·la Negra
Fotografia: Àlex Ramis

Premi Memorial Agustí Vehí de Novel·la Negra


Culturàlia


Referència:
Culturàlia.
«Vladimir, de Biel Cussó,
IV Premi Memorial Agustí Vehí de Novel·la Negra»

Tiana, 2017.
Lo Càntich. N.33. Ironia, 2017.
Gener - Abril, 2017
DL B.42943-2011
ISSN: 2014-3036 33>
EAN: 9772014303002 33>
ISSN 2014-3036-N.33

0 [ Comentar aquesta entrada ]:

Lo Càntich
Lo Càntich
Revista Digital de Literatura, Art i Cultura
DL: B.42943-2011
ISSN: 2014-3036
Editada per l'Associació de Relataires en Català (ARC)


Pàgines visitades:
2.382.125
Tecnologia: Google Analytics
Codi: UA-19604119-1
Període:
01/03/2010 - 31/12/2016

Lo Càntich (revista digital de literatura, art i cultura) és un assaig de càntic col·lectiu en llengua catalana, un espai de trobada d'escriptors i escriptores d'arreu del món, un racó d'expressió, de creativitat oberta, d'experiències compartides, de sentiments retrobats...

Lo Càntich és un espai que pretén promoure l'estima per la lectura i l'escriptura compartida. I, al mateix temps, vol ser també un fòrum que potèncii la nostra llengua i la nostra identitat. Un petit gest, per salvar els mots... De fet, l'expressió per mitjà de l'escriptura és una evidència lingüística que indica la fortalesa d'un poble i garanteix la seva supervivència.

La publicació a Lo Càntich està oberta a escriptors/es de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència. Es poden presentar obres en escrites en llengua catalana, en qualsevol de les seves varietats. Aquells autors que, expressant-se habitualment en una altra llengua, desitgin ser traduïts al català, ho hauran de fer constar expressament.

Les aportacions es poden realitzar mitjançant:
Publicació de textos originals.
Suggeriments d'obres d’autors clàssics.
Traduccions d’autors que escriguin en altres llengües.
Col·laboracions específiques.

[ Publicar a Lo Càntich ]