.jpg)
Contes per menjar-se'ls
Col·lecció Contes, o no?
220 pàgines - Rústica amb solapes
ISBN: 978-84-15526-57-5
Els Setze petges es retroben per posar-se als fogons de la literatura i cuinar relats o escriure plats, que potser no és gaire diferent.
Prenent la cuina, especialment la catalana, com a eix vertebrador, Contes per menjar-se'ls elabora un menú de contes a foc lent i proposa un menú d'onze plats, pa, vi i cafè, on cada plat és un conte.
Els Setze Petges són un grup d'amants de l'escriptura, originat fa més d'una desena d'anys a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, integrats per Ferran d'Armengol i Galceran, Mercè Bagaria i Mellado, Jordi Bordas i Coca, Mariàngels Calaf i Masachs, Antoni Cardona i Torras, Montserrat Escartín i Gual, Hilari García Rodríguez, Anna Masip i Argilaga, Josep Maria Ricart i Puigneró i Oriol Solé i Granier. Tot i que cadascun d'ells té el seu propi recorregut literari, s'han reunit novament per donar vida al tercer recull conjunt.
Com passa a la cuina, cada xef té el seu estil personal, però tots comparteixen l'energia i l'entusiasme de respondre al repte: «I si explorem la condició humana a través del sentit del gust?»
Bon profit!
Prenent la cuina, especialment la catalana, com a eix vertebrador, Contes per menjar-se'ls elabora un menú de contes a foc lent i proposa un menú d'onze plats, pa, vi i cafè, on cada plat és un conte.
Els Setze Petges són un grup d'amants de l'escriptura, originat fa més d'una desena d'anys a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, integrats per Ferran d'Armengol i Galceran, Mercè Bagaria i Mellado, Jordi Bordas i Coca, Mariàngels Calaf i Masachs, Antoni Cardona i Torras, Montserrat Escartín i Gual, Hilari García Rodríguez, Anna Masip i Argilaga, Josep Maria Ricart i Puigneró i Oriol Solé i Granier. Tot i que cadascun d'ells té el seu propi recorregut literari, s'han reunit novament per donar vida al tercer recull conjunt.
Com passa a la cuina, cada xef té el seu estil personal, però tots comparteixen l'energia i l'entusiasme de respondre al repte: «I si explorem la condició humana a través del sentit del gust?»
Bon profit!
Entrants i amanides
Delícies de llamàntol - Antoni Cardona i Torras
Tapes - Josep Maria Ricart i Puigneró
Primers plats
Bullabessa - Anna Masip i Argilaga
Escudella barrejada - Montserrat Escartín i Gual
Paella- Hilari García Rodríguez
Segons plats
Estofat de Vedella - Hilari García Rodríguez
Milfulles amb aroma de mar - Ferran d'Armengol i Galceran
Peus de porc - Oriol Solé i Granier
Postres
Carquinyolis amb ratafia - Mercè Bagaria i Mellado
Pastís de xocolata - Mariàngels Calaf i Masachs
Postres de músic - Jordi Bordas i Coca
Pa, vi i cafè
Pa amb tomàquet i pernil - Jordi Bordas i Coca
Cabernet Sauvignon - Anna Masip i Argilaga
El millor cafè del món - Ferran d'Armengol i Galceran
.jpg)
"Contes per menjar-se'ls"
Els Setze Petges
Referència:
«Contes per menjar-se'ls»
Els Setze Petges
Lo Càntich. N.26.
Gener - Març, 2015
DL B.42943-2011
ISSN: 2014-3036 26>
EAN: 9772014303002 26>

«Contes per menjar-se'ls»
Els Setze Petges
Lo Càntich. N.26.
Gener - Març, 2015
DL B.42943-2011
ISSN: 2014-3036 26>
EAN: 9772014303002 26>

0 [ Comentar aquesta entrada ]:
Publica un comentari a l'entrada