"Si una llengua no ens serveix per crear-hi comunicació i bellesa, ¿de què ens serveix?, no té futur."
Joan Solà (Bell-lloc d'Urgell, 1940 - Barcelona, 2010) [ Adéu-siau i gràcies! ]

Lo Càntich - Número 35 - Diàleg, 2017
Número 35 - Diàleg
Desembre de 2017
Lo Càntich - Número 34 - Rima, 2017
Número 34 - Rima
Agost de 2017
Lo Càntich - Número 33 - Ironia, 2017
Número 33 - Ironia
Abril de 2017
Lo Càntich - Número 32 - Catàfora, 2016
Número 32 - Catàfora
Desembre de 2016
Lo Càntich - Número 31 - Hipèrbole, 2016
Número 31 - Hipèrbole
Agost de 2016
Premis i Concursos actius
ARC
Premis i Concursos

Diada de Sant Jordi

Associació de Relataires en Català (ARC)

RR33

Diada de Sant Jordi 2013

       Avui, dimarts 23 d'abril de 2013, l'Associació de Relataires en Català estarà present a Barcelona (a la parada ubicada a la Rambla de Catalunya, núm. 12 -entre la Gran Via i la Plaça de Catalunya-) acosteu-vos i podreu compartir amb nosaltres aquesta jornada de llibres i roses, conèixer les últimes publicacions a cura de l'ARC i dels seus associats i associades -narracions, contes, relats, poesia- i parlar amb autors i autores de totes les edats i gèneres literaris.

Segona oportunitat (Diversos autors) La sendera del pensament (Ferran Planell) Les estrelles (Diversos autors) Basaments catalogats (Glòria Calafell)

La ballarina cega de Sidi Bou Saïd i altres relats en clau de lírica (Toni Arencón i Arias) Paràsits mentals (Sergi G. Oset) Alfa i Omega (Sergi G. Oset) Glops de nit (Montse Assens i Anna Rispau i Falgàs)

Sentiments (Diversos autors) Temps era temps (Diversos autors) Tensant el vers (Diversos autors) Criatures fantàstiques (Diversos autors)

Llibertat (Diversos autors) Secrets (Diversos autors) Barcelona t'estimo (Diversos autors) Garbuix de contes (Diversos autors)

Us hi esperem!

Molt Bona Diada!

RR55

0 [ Comentar aquesta entrada ]:

Lo Càntich
Lo Càntich
Revista Digital de Literatura, Art i Cultura
DL: B.42943-2011
ISSN: 2014-3036
Editada per l'Associació de Relataires en Català (ARC)


Pàgines visitades:
2.382.125
Tecnologia: Google Analytics
Codi: UA-19604119-1
Període:
01/03/2010 - 31/12/2016

Lo Càntich (revista digital de literatura, art i cultura) és un assaig de càntic col·lectiu en llengua catalana, un espai de trobada d'escriptors i escriptores d'arreu del món, un racó d'expressió, de creativitat oberta, d'experiències compartides, de sentiments retrobats...

Lo Càntich és un espai que pretén promoure l'estima per la lectura i l'escriptura compartida. I, al mateix temps, vol ser també un fòrum que potèncii la nostra llengua i la nostra identitat. Un petit gest, per salvar els mots... De fet, l'expressió per mitjà de l'escriptura és una evidència lingüística que indica la fortalesa d'un poble i garanteix la seva supervivència.

La publicació a Lo Càntich està oberta a escriptors/es de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència. Es poden presentar obres en escrites en llengua catalana, en qualsevol de les seves varietats. Aquells autors que, expressant-se habitualment en una altra llengua, desitgin ser traduïts al català, ho hauran de fer constar expressament.

Les aportacions es poden realitzar mitjançant:
Publicació de textos originals.
Suggeriments d'obres d’autors clàssics.
Traduccions d’autors que escriguin en altres llengües.
Col·laboracions específiques.

[ Publicar a Lo Càntich ]