"Si una llengua no ens serveix per crear-hi comunicació i bellesa, ¿de què ens serveix?, no té futur."
Joan Solà (Bell-lloc d'Urgell, 1940 - Barcelona, 2010) [ Adéu-siau i gràcies! ]

Després de vuit anys de presència continuada en la xarxa, 36 números seriats i 32 números especials publicats, i un total de 2817 entrades individuals editades, amb el número 36 de la revista Lo Càntich, posem punt final a un fantàstic viatge literari i cultural. Nous projectes ens esperen. Projectes que podeu seguir a través de la pàgina de l'Associació de Relataires en Català. Moltes gràcies, de tot cor, a totes aquelles persones que ens han proporcionat el seu suport en aquesta meravellosa singladura pels mars i oceans de la literatura, l'art i la cultura. Eternament agraïts!

L'Equip Editorial (els que som, i els que han estat, in memoriam).

«III Premi de Poesia de la Vinya i el Vi»
Memorial Josep Maria Tetas i Vendrell
Acadèmia Tastavins Penedès

III Premi de Poesia de la Vinya i el Vi

III Premi de Poesia de la Vinya i el Vi
Memorial Josep Maria Tetas i Vendrell

Acadèmia Tastavins Penedès


Bases:

1. Convocatòria oberta a tothom que hi vulgui participar amb treballs poètics, escrits en llengua catalana, el tema dels quals sigui exclusivament: la vinya i el vi, com a territori, paisatge, producte, món econòmic i social i els valors i emocions que se'n desprenen de treball, gaudi, col·lectivitat, lligam a la terra i al país.

2. Es podran presentar dos treballs com a màxim, que no hagin estat publicats ni premiats anteriorment.

3. Els textos, que poden ser una sola obra o un breu recull, de quaranta versos com a mínim i màxim de cent-vint versos, de fulls escrits a doble espai i una sola cara. S'hi consignarà el títol a la part exterior, hauran d'anar acompanyats de plica, on constaran les dades de l'autor o autora del text i 5 còpies i tot s'haurà de trametre a l'atenció del Sr. Albert Carrasco, Director Tècnic del certamen.

4. Els treballs també podran presentar-se per correu electrònic en dos fitxers adjunts separats a l'adreça info@academiatastavins.com a l'atenció del Sr. Albert Carrasco.

5. El termini de presentació dels treballs finalitzarà el 31 de març de 2012, a les 20 hores. Quedaran fora del certamen tots els treballs rebuts amb posterioritat, excepte aquells tramesos per correu certificat i matasegellats amb data límit 22 de març de 2012.

Jurat:

Teresa Costa-Gramunt, Nati Soler, David Monteagudo, Quim Jubert i Albert Carrasco, que actuarà com a secretari del jurat amb veu i vot.

Termini de presentació de treballs:

31/03/2012

Lliurament dels premis:

Tindrà lloc el 23 d'abril de 2012, dins les Festes de lliurament de medalles de l'Acadèmia.

Dotació:

700 euros, figura commemorativa i lot de productes. Segons la qualitat dels treballs poden atorgar-se accèssits.

'III Premi de Poesia de la Vinya i el Vi'


Culturàlia


Referència:
Culturàlia:
«III Premi de Poesia de la Vinya i el Vi»
Memorial Josep Maria Tetas i Vendrell

Acadèmia Tastavins Penedès
Lo Càntich. N.13. Dilogia, 2012.
Gener - Febrer, 2012.
DL: B.42943-2011
ISSN: 2014-3036
ISSN 2014-3036-N.13

0 [ Comentar aquesta entrada ]:

Lo Càntich
Lo Càntich
Revista Digital de Literatura, Art i Cultura
DL: B.42943-2011
ISSN: 2014-3036
Editada per l'Associació de Relataires en Català (ARC)


Pàgines visitades:
2.382.125
Tecnologia: Google Analytics
Codi: UA-19604119-1
Període:
01/03/2010 - 31/12/2016

Lo Càntich (revista digital de literatura, art i cultura) és un assaig de càntic col·lectiu en llengua catalana, un espai de trobada d'escriptors i escriptores d'arreu del món, un racó d'expressió, de creativitat oberta, d'experiències compartides, de sentiments retrobats...

Lo Càntich és un espai que pretén promoure l'estima per la lectura i l'escriptura compartida. I, al mateix temps, vol ser també un fòrum que potèncii la nostra llengua i la nostra identitat. Un petit gest, per salvar els mots... De fet, l'expressió per mitjà de l'escriptura és una evidència lingüística que indica la fortalesa d'un poble i garanteix la seva supervivència.

La publicació a Lo Càntich està oberta a escriptors/es de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència. Es poden presentar obres en escrites en llengua catalana, en qualsevol de les seves varietats. Aquells autors que, expressant-se habitualment en una altra llengua, desitgin ser traduïts al català, ho hauran de fer constar expressament.

Les aportacions es poden realitzar mitjançant:
Publicació de textos originals.
Suggeriments d'obres d’autors clàssics.
Traduccions d’autors que escriguin en altres llengües.
Col·laboracions específiques.

[ Publicar a Lo Càntich ]