"Si una llengua no ens serveix per crear-hi comunicació i bellesa, ¿de què ens serveix?, no té futur."
Joan Solà (Bell-lloc d'Urgell, 1940 - Barcelona, 2010) [ Adéu-siau i gràcies! ]

Després de vuit anys de presència continuada en la xarxa, 36 números seriats i 32 números especials publicats, i un total de 2817 entrades individuals editades, amb el número 36 de la revista Lo Càntich, posem punt final a un fantàstic viatge literari i cultural. Nous projectes ens esperen. Projectes que podeu seguir a través de la pàgina de l'Associació de Relataires en Català. Moltes gràcies, de tot cor, a totes aquelles persones que ens han proporcionat el seu suport en aquesta meravellosa singladura pels mars i oceans de la literatura, l'art i la cultura. Eternament agraïts!

L'Equip Editorial (els que som, i els que han estat, in memoriam).

«XIX Concurs de Cartes d'Amor 2012»
Ajuntament de Calafell

XIX Concurs de Cartes d'Amor 2012

XIX Concurs de Cartes d'Amor 2012

Ajuntament de Calafell


Bases:

1.- Gènere. Carta de qualsevol tipus d’amor.

2.- Categories. Júnior, menors de 18 anys, i sènior, a partir de 18 anys.

3.- Exclusivitat. Els treballs han d’ésser inèdits.

4.- Idioma. Qualsevol de les llengües oficials a l’Estat espanyol.

5.- Extensió. Màxima de dos fulls DIN A-4, a doble espai i a una sola cara, preferentment en font Arial o Tahoma 10 o 11 imprès des d’ordinador. No es poden presentar més de dues cartes per participant.

6.- Presentació. Per quintuplicat, a l’adreça que consta a sota. El treball s’ha d’acompanyar amb un sobre tancat amb el títol escrit a l’exterior i a l’interior del sobre hi han de figurar les dades de l’autor: nom complet, edat dels participants en la categoria júnior, adreça, telèfon i NIF. Els treballs també poden enviar-se per correu electrònic a mapons@calafell.org, especificant un document per al treball (Títol 1) i un altre per a les dades (Títol 2).

7.- Termini. S’han de presentar abans del 16 de març de 2012.

8.- Premis. Hi ha dues categories: Júnior: 200 € i Sènior: 400 €

9.- Veredicte. El 23 d’abril a les 13’30 hores es farà públic el veredicte a través de l’emissora municipal Calafell Ràdio (107.9 FM). El lliurament de premis es realitzarà el 15 de juny a les 19h a la Casa de Cultura Cal Bolavà.

10.- Publicació. L’organització es reserva el dret a poder publicar els treballs premiats i els finalistes, fent constar el nom de l’autor/a i la seva condició de guanyador o de finalista.

11.- Condicions. El sol fet de participar suposa la total acceptació de les bases. L’organització es reserva el dret de resoldre qualsevol aspecte que no s’hagi previst en aquestes bases. Els treballs no premiats no es retornaran i es destruiran passada la convocatòria.

'XIX Concurs de Cartes d'Amor 2012'


Culturàlia


Referència:
Culturàlia:
«XIX Concurs de Cartes d'Amor 2012»
Ajuntament de Calella
Lo Càntich. N.13. Dilogia, 2012.
Gener - Febrer, 2012.
DL: B.42943-2011
ISSN: 2014-3036
ISSN 2014-3036-N.13

0 [ Comentar aquesta entrada ]:

Lo Càntich
Lo Càntich
Revista Digital de Literatura, Art i Cultura
DL: B.42943-2011
ISSN: 2014-3036
Editada per l'Associació de Relataires en Català (ARC)


Pàgines visitades:
2.382.125
Tecnologia: Google Analytics
Codi: UA-19604119-1
Període:
01/03/2010 - 31/12/2016

Lo Càntich (revista digital de literatura, art i cultura) és un assaig de càntic col·lectiu en llengua catalana, un espai de trobada d'escriptors i escriptores d'arreu del món, un racó d'expressió, de creativitat oberta, d'experiències compartides, de sentiments retrobats...

Lo Càntich és un espai que pretén promoure l'estima per la lectura i l'escriptura compartida. I, al mateix temps, vol ser també un fòrum que potèncii la nostra llengua i la nostra identitat. Un petit gest, per salvar els mots... De fet, l'expressió per mitjà de l'escriptura és una evidència lingüística que indica la fortalesa d'un poble i garanteix la seva supervivència.

La publicació a Lo Càntich està oberta a escriptors/es de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència. Es poden presentar obres en escrites en llengua catalana, en qualsevol de les seves varietats. Aquells autors que, expressant-se habitualment en una altra llengua, desitgin ser traduïts al català, ho hauran de fer constar expressament.

Les aportacions es poden realitzar mitjançant:
Publicació de textos originals.
Suggeriments d'obres d’autors clàssics.
Traduccions d’autors que escriguin en altres llengües.
Col·laboracions específiques.

[ Publicar a Lo Càntich ]