"Si una llengua no ens serveix per crear-hi comunicació i bellesa, ¿de què ens serveix?, no té futur."
Joan Solà (Bell-lloc d'Urgell, 1940 - Barcelona, 2010) [ Adéu-siau i gràcies! ]

Després de vuit anys de presència continuada en la xarxa, 36 números seriats i 32 números especials publicats, i un total de 2817 entrades individuals editades, amb el número 36 de la revista Lo Càntich, posem punt final a un fantàstic viatge literari i cultural. Nous projectes ens esperen. Projectes que podeu seguir a través de la pàgina de l'Associació de Relataires en Català. Moltes gràcies, de tot cor, a totes aquelles persones que ens han proporcionat el seu suport en aquesta meravellosa singladura pels mars i oceans de la literatura, l'art i la cultura. Eternament agraïts!

L'Equip Editorial (els que som, i els que han estat, in memoriam).

«El Traç amateur al MEAM»
- Taller de Dibuix per a nens i nenes -

Museu Europeu d'Art Modern (MEAM) - Escola TRAÇ

El Traç amateur al MEAM

«El Traç amateur al MEAM»
- Taller de Dibuix per a nens i nenes -

Museu Europeu d'Art Modern (MEAM) - Escola TRAÇ


«El Traç amateur al MEAM»

El Museu Europeu d'Art Modern (MEAM) i l'Escola Traç (escola dedicada a l'expressió plàstica situada al barri de Sarrià de Barcelona) aposten pels tallers infantils amb l'organització, tots els diumenges, a partir del dia 15 de gener, d'activitats lúdiques-pedagògiques destinades a nens i nenes de 5 a 12 anys. Aquestes activitats tindran una durada d'hora i mitja, de 12:00 a 13:30 del migdia, a la mateixa localització del Museu.

El taller proposat vol introduir als més petits a partir d'una obra de la col·lecció del MEAM en l'Art Figuratiu Contemporani, fet al segle XXI. L'activitat estarà coordinada per l'artista Anibal Riverol.


Museu Europeu d'Art Modern (MEAM)
www.meam.es
Tots els diumenges de 12:00h a 13:30h
C/ Barra de Ferro, 5 - 08003 - Barcelona
Tel. (+34) 933 195 693
Preu de l'activitat: 5€


Culturàlia


Referència:
Culturàlia.
«El Traç amateur al MEAM».
Lo Càntich. N.13. Dilogia, 2012.
Gener - Febrer, 2012.
DL: B.42943-2011
ISSN: 2014-3036
ISSN 2014-3036-N.13

0 [ Comentar aquesta entrada ]:

Lo Càntich
Lo Càntich
Revista Digital de Literatura, Art i Cultura
DL: B.42943-2011
ISSN: 2014-3036
Editada per l'Associació de Relataires en Català (ARC)


Pàgines visitades:
2.382.125
Tecnologia: Google Analytics
Codi: UA-19604119-1
Període:
01/03/2010 - 31/12/2016

Lo Càntich (revista digital de literatura, art i cultura) és un assaig de càntic col·lectiu en llengua catalana, un espai de trobada d'escriptors i escriptores d'arreu del món, un racó d'expressió, de creativitat oberta, d'experiències compartides, de sentiments retrobats...

Lo Càntich és un espai que pretén promoure l'estima per la lectura i l'escriptura compartida. I, al mateix temps, vol ser també un fòrum que potèncii la nostra llengua i la nostra identitat. Un petit gest, per salvar els mots... De fet, l'expressió per mitjà de l'escriptura és una evidència lingüística que indica la fortalesa d'un poble i garanteix la seva supervivència.

La publicació a Lo Càntich està oberta a escriptors/es de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència. Es poden presentar obres en escrites en llengua catalana, en qualsevol de les seves varietats. Aquells autors que, expressant-se habitualment en una altra llengua, desitgin ser traduïts al català, ho hauran de fer constar expressament.

Les aportacions es poden realitzar mitjançant:
Publicació de textos originals.
Suggeriments d'obres d’autors clàssics.
Traduccions d’autors que escriguin en altres llengües.
Col·laboracions específiques.

[ Publicar a Lo Càntich ]