"Si una llengua no ens serveix per crear-hi comunicació i bellesa, ¿de què ens serveix?, no té futur."
Joan Solà (Bell-lloc d'Urgell, 1940 - Barcelona, 2010) [ Adéu-siau i gràcies! ]

Lo Càntich - Número 35 - Diàleg, 2017
Número 35 - Diàleg
Desembre de 2017
Lo Càntich - Número 34 - Rima, 2017
Número 34 - Rima
Agost de 2017
Lo Càntich - Número 33 - Ironia, 2017
Número 33 - Ironia
Abril de 2017
Lo Càntich - Número 32 - Catàfora, 2016
Número 32 - Catàfora
Desembre de 2016
Lo Càntich - Número 31 - Hipèrbole, 2016
Número 31 - Hipèrbole
Agost de 2016
Premis i Concursos actius
ARC
Premis i Concursos

POÈTIC VIJAZZ 2011

POÈTIC VIJAZZ 2011


Poètic VIJAZZ 2011

POÈTIC VIJAZZ 2011


“Grana en hores mullades,
Es macera amb la flairança d’oratges,
la poesia és el vi de la paraula”


Sandra D. Roig.

Arriba per segon any consecutiu el POÈTIC VIJAZZ 2011, emmarcat dins dels actes que se celebraran a Vilafranca dins del VIJAZZ els dies 1,2 i 3 de Juliol. Patrocinat per vins i caves PINORD, esdevé a partir de l’extraordinària combinació entre la poesia -relacionada amb la cultura vitivinícola, pròpia o d’altres autors-, confluint amb l’àmbit del Firaví, i al ritme compassat del Jazz que omplirà els carrers de la capital de l’Alt Penedès.

Deixar-se acomboiar pel brisall del capvespre d’estiu del dos de juliol, a les vuit de la tarda a la Rambla Sant Francesc, encabint altres disciplines –l’any passat fou la Dansa contemporània- a la festa artística que se suposa, atansant les notes de la música i deixar-se seduir per la inducció de la paraula, és el que poden fer els amants de la poesia pura dins d’aquest VIJAZZ que ja es presenta com un cicle ple de moments irrepetibles.

Sota la Direcció Tècnica de l’Albert Carrasco, s’ha previst el mestratge de la paraula dels poetes Joan Carles Gonzalez-Pujalte, Antoni Casals Pascual, Carles Figueras i Calvo, Sandra Domínguez i Roig, i el mateix Albert Carrasco.

Que són en definitiva els que faran d’aquest POÈTIC VIJAZZ, una cita ineludible per als que gaudeixen de la paraula, fusionada amb altres sensacions.


Culturàlia

http://www.locantich.cat/

0 [ Comentar aquesta entrada ]:

Lo Càntich
Lo Càntich
Revista Digital de Literatura, Art i Cultura
DL: B.42943-2011
ISSN: 2014-3036
Editada per l'Associació de Relataires en Català (ARC)


Pàgines visitades:
2.382.125
Tecnologia: Google Analytics
Codi: UA-19604119-1
Període:
01/03/2010 - 31/12/2016

Lo Càntich (revista digital de literatura, art i cultura) és un assaig de càntic col·lectiu en llengua catalana, un espai de trobada d'escriptors i escriptores d'arreu del món, un racó d'expressió, de creativitat oberta, d'experiències compartides, de sentiments retrobats...

Lo Càntich és un espai que pretén promoure l'estima per la lectura i l'escriptura compartida. I, al mateix temps, vol ser també un fòrum que potèncii la nostra llengua i la nostra identitat. Un petit gest, per salvar els mots... De fet, l'expressió per mitjà de l'escriptura és una evidència lingüística que indica la fortalesa d'un poble i garanteix la seva supervivència.

La publicació a Lo Càntich està oberta a escriptors/es de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència. Es poden presentar obres en escrites en llengua catalana, en qualsevol de les seves varietats. Aquells autors que, expressant-se habitualment en una altra llengua, desitgin ser traduïts al català, ho hauran de fer constar expressament.

Les aportacions es poden realitzar mitjançant:
Publicació de textos originals.
Suggeriments d'obres d’autors clàssics.
Traduccions d’autors que escriguin en altres llengües.
Col·laboracions específiques.

[ Publicar a Lo Càntich ]