"Si una llengua no ens serveix per crear-hi comunicació i bellesa, ¿de què ens serveix?, no té futur."
Joan Solà (Bell-lloc d'Urgell, 1940 - Barcelona, 2010) [ Adéu-siau i gràcies! ]

Després de vuit anys de presència continuada en la xarxa, 36 números seriats i 32 números especials publicats, i un total de 2817 entrades individuals editades, amb el número 36 de la revista Lo Càntich, posem punt final a un fantàstic viatge literari i cultural. Nous projectes ens esperen. Projectes que podeu seguir a través de la pàgina de l'Associació de Relataires en Català. Moltes gràcies, de tot cor, a totes aquelles persones que ens han proporcionat el seu suport en aquesta meravellosa singladura pels mars i oceans de la literatura, l'art i la cultura. Eternament agraïts!

L'Equip Editorial (els que som, i els que han estat, in memoriam).

Invitació a la Gala Virtual de Lliurament dels Premis del
I Certamen de Poesia Lo Càntich

I PREMI DE POESIA LO CÀNTICH

Invitació a la Gala Virtual de Lliurament dels Premis del
I Certamen de Poesia Lo Càntich


Estimades amigues, estimats amics:

Tenim el plaer de convidar-vos a la Gala Virtual de Lliurament dels Premis del I Certamen de Poesia Lo Càntich.

Aquesta celebració tindrà lloc el proper dia 19 de desembre del 2010, a partir de les 20:00 h i podrà ser seguida a través de les xarxes socials de Facebook i Twitter.

Durant l'acte es coneixeran els poemes guardonats amb els premis Ploma d'Or, Ploma de d'Argent, Ploma de Bronze i els Diplomes d'Honor, atorgats pel veredicte del jurat d'autors i autores participants al certamen.

La cerimònia virtual finalitzarà amb l'edició del Número 6 de la revista, on estaran incloses totes les obres participants.

Ens encantaria que poguéssiu assistir a aquest acte virtual i participeu amb els vostres comentaris; un acte que comptarà amb el valor afegit de reunir poemes de CENT autors i autores actuals, que ens han regalat l'expressió del sentiment amb el major tresor de l'esperit del gènere humà: la paraula.

"Un vers pot canviar el món"

Rebeu una afectuosa abraçada,

L'Equip Editorial de Lo Càntich
0 [ Comentar aquesta entrada ]:

Lo Càntich
Lo Càntich
Revista Digital de Literatura, Art i Cultura
DL: B.42943-2011
ISSN: 2014-3036
Editada per l'Associació de Relataires en Català (ARC)


Pàgines visitades:
2.382.125
Tecnologia: Google Analytics
Codi: UA-19604119-1
Període:
01/03/2010 - 31/12/2016

Lo Càntich (revista digital de literatura, art i cultura) és un assaig de càntic col·lectiu en llengua catalana, un espai de trobada d'escriptors i escriptores d'arreu del món, un racó d'expressió, de creativitat oberta, d'experiències compartides, de sentiments retrobats...

Lo Càntich és un espai que pretén promoure l'estima per la lectura i l'escriptura compartida. I, al mateix temps, vol ser també un fòrum que potèncii la nostra llengua i la nostra identitat. Un petit gest, per salvar els mots... De fet, l'expressió per mitjà de l'escriptura és una evidència lingüística que indica la fortalesa d'un poble i garanteix la seva supervivència.

La publicació a Lo Càntich està oberta a escriptors/es de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència. Es poden presentar obres en escrites en llengua catalana, en qualsevol de les seves varietats. Aquells autors que, expressant-se habitualment en una altra llengua, desitgin ser traduïts al català, ho hauran de fer constar expressament.

Les aportacions es poden realitzar mitjançant:
Publicació de textos originals.
Suggeriments d'obres d’autors clàssics.
Traduccions d’autors que escriguin en altres llengües.
Col·laboracions específiques.

[ Publicar a Lo Càntich ]