"Si una llengua no ens serveix per crear-hi comunicació i bellesa, ¿de què ens serveix?, no té futur."
Joan Solà (Bell-lloc d'Urgell, 1940 - Barcelona, 2010) [ Adéu-siau i gràcies! ]

Després de vuit anys de presència continuada en la xarxa, 36 números seriats i 32 números especials publicats, i un total de 2817 entrades individuals editades, amb el número 36 de la revista Lo Càntich, posem punt final a un fantàstic viatge literari i cultural. Nous projectes ens esperen. Projectes que podeu seguir a través de la pàgina de l'Associació de Relataires en Català. Moltes gràcies, de tot cor, a totes aquelles persones que ens han proporcionat el seu suport en aquesta meravellosa singladura pels mars i oceans de la literatura, l'art i la cultura. Eternament agraïts!

L'Equip Editorial (els que som, i els que han estat, in memoriam).

Condicions de publicació

I. La publicació a Lo Càntich està oberta a escriptors/es i a creadors/ers artístics de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència. Es poden presentar obres curtes (no superiors a 15.000 caràcters amb espais inclosos) escrites en llengua catalana, en qualsevol de les seves varietats.

Les aportacions es poden realitzar mitjançant:

- publicació de textos originals d'autors contemporanis.
- suggeriments d'obres d'autors clàssics.
- traduccions d'autors que escriguin en altres llengües.
- aportacions d'il·lustracions d'autors contemporanis.
- col·laboracions específiques.

Aquells autors que, expressant-se habitualment en una altra llengua, desitgin ser traduïts al català, ho hauran de fer constar expressament.

II. Els treballs han de ser propis i no ofensius. Es poden presentar obres curtes que hagin estat presentades, o premiades, en concursos i premis literaris (especificant el premi i l'any), o que hagin estat publicades anteriorment en qualsevol tipus de mitjà i format, sempre que no tinguin compromesos els drets de publicació.

III. Les obres s'han de presentar per correu electrònic, a l'adreça electrònica:   locantichpublica@gmail.com   incloent-hi:

1. Dades personals de l'autor o autora:
   - Nom i llinatges
   - Lloc de naixement
   - Any de naixement
2. Dades de contacte:
   - Adreça electrònica de contacte
3. Títol de l'obra
4. Obra
5. Autorització per a la publicació de l'obra

No s'admetran obres signades amb pseudònim, a excepció d'aquells autors/es reconeguts pel seu lema habitual o que exposin que la revelació de la seva identitat pot proporcionar-les un perjudici implícit.

IV. Els autors/es seràn responsables de l'autoria de les obres. En qualsevol cas, l'editorial es reserva el dret de publicació dels textos i imatges, i podrà no publicar els treballs presentats si considera que poden ser ofensius; que atemptin contra les normes socials de convivència, usos i costums; si no responen a criteris de bon nivell estètic; o si poden afectar la sensibilitat o el bon gust de la ciutadania o la imatge d'una persona, entitat o institució.

V. Es valorarà, a efectes de la publicació, a més de la qualitat de les obres, principalment la creativitat, la sensibilitat i la correcció lingüística.

VI. Els autors/es cediran expressament, i per un període indeterminat a partit de la data de lliurament de l'obra, tots els drets de reproducció, distribució, comunicació i difusió, amb caràcter il·limitat, en qualsevol mitjà i format.

VII. Lo Càntich es publica sense cap afany de lucre, amb l'única finalitat de donar a conèixer i fomentar, així, l'ús de la llengua catalana i el coneixement de la seva expressió artística i cultural. La publicació, o no publicació d'una obra, no dóna dret a cap tipus d'indemnització o compensació.

VIII. Les obres seran publicades sota llicència de Creative Commons Catalunya:

Reconeixement - No Comercial - Sense Obres Derivades (by-nc-nd)
CC BY-NC-ND 3.0
Es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra, amb atribució d'autor, reconeixent els crèdits de la manera especificada per l'autor o el llicenciador. No es permet un ús comercial de l'obra original. No es pot alterar, tansformar o generar una obra derivada d'aquesta obra.

IX. La participació suposa l'acceptació de totes aquestes condicions de publicació.

X. Privacitat. Les dades dels autors/es es tractaran d'acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades Personals, i serviran única i exclusivament per acompanyar la publicació dels textos remesos.
D'acord amb allò que preveu l'article 11 de l'LOPD, pel fet d'emplenar el formulari de registre els autors/es atorguen el seu consentiment en aquest sentit.Creative Commons License
Lo Càntich
està subjecte a una llicència de
Reconeixement-No comercial-Sense obres derivades 3.0
de Creative Commons.
NR: 1003305878809
Qualsevol mena de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra resta sotmesa a les característiques específiques d'aquesta llicència.


0 [ Comentar aquesta entrada ]:

Lo Càntich
Lo Càntich
Revista Digital de Literatura, Art i Cultura
DL: B.42943-2011
ISSN: 2014-3036
Editada per l'Associació de Relataires en Català (ARC)


Pàgines visitades:
2.382.125
Tecnologia: Google Analytics
Codi: UA-19604119-1
Període:
01/03/2010 - 31/12/2016

Lo Càntich (revista digital de literatura, art i cultura) és un assaig de càntic col·lectiu en llengua catalana, un espai de trobada d'escriptors i escriptores d'arreu del món, un racó d'expressió, de creativitat oberta, d'experiències compartides, de sentiments retrobats...

Lo Càntich és un espai que pretén promoure l'estima per la lectura i l'escriptura compartida. I, al mateix temps, vol ser també un fòrum que potèncii la nostra llengua i la nostra identitat. Un petit gest, per salvar els mots... De fet, l'expressió per mitjà de l'escriptura és una evidència lingüística que indica la fortalesa d'un poble i garanteix la seva supervivència.

La publicació a Lo Càntich està oberta a escriptors/es de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència. Es poden presentar obres en escrites en llengua catalana, en qualsevol de les seves varietats. Aquells autors que, expressant-se habitualment en una altra llengua, desitgin ser traduïts al català, ho hauran de fer constar expressament.

Les aportacions es poden realitzar mitjançant:
Publicació de textos originals.
Suggeriments d'obres d’autors clàssics.
Traduccions d’autors que escriguin en altres llengües.
Col·laboracions específiques.

[ Publicar a Lo Càntich ]