"Si una llengua no ens serveix per crear-hi comunicació i bellesa, ¿de què ens serveix?, no té futur."
Joan Solà (Bell-lloc d'Urgell, 1940 - Barcelona, 2010) [ Adéu-siau i gràcies! ]

Després de vuit anys de presència continuada en la xarxa, 36 números seriats i 32 números especials publicats, i un total de 2817 entrades individuals editades, amb el número 36 de la revista Lo Càntich, posem punt final a un fantàstic viatge literari i cultural. Nous projectes ens esperen. Projectes que podeu seguir a través de la pàgina de l'Associació de Relataires en Català. Moltes gràcies, de tot cor, a totes aquelles persones que ens han proporcionat el seu suport en aquesta meravellosa singladura pels mars i oceans de la literatura, l'art i la cultura. Eternament agraïts!

L'Equip Editorial (els que som, i els que han estat, in memoriam).

Culturàlia: Premi Internacional Tossa de Mar de Pintura Ràpida
(54 Edició)
PREMI INTERNACIONAL
TOSSA DE MAR
DE PINTURA RÀPIDA
- 54 EDICIÓ -


1. Poden participar en aquest concurs tots els artistes espanyols i estrangers que desitgin prendre-hi part. Aquest Premi Internacional de Pintura Ràpida de Tossa, va néixer i es manté amb l’objectiu d’ajudar a la promoció de la pintura sense exclusió d’edats, sexe o nacionalitats.

2. La data de celebració dels concurs serà diumenge, 29 d’agost de 2010.

3. Les inscripcions per participar en el concurs es formalitzaran a l’edifici la Nau (Av. Pelegrí, 25) de Tossa des de les 8 fins a les 11 del matí. Cada artista caldrà que es presenti proveït d’una única tela o suport, en blanc o preparat a un color, el qual serà segellat per poder concursar. En el moment de la inscripció, l’artista notificarà en quina tècnica o categoria vol participar.

4. La dimensió màxima dels quadres a l’oli serà la mida normalitzada de 60 figura, 60 marina o 60 paisatge. Per a les tècniques restants, la dimensió màxima del suport no passarà del m2.

5. El tema serà de lliure elecció, motivat o suggerit pel lloc.

6. L’obra serà realitzada i obligatòriament signada i datada per l’artista inscrit.

7. L’artista haurà de presentar l’obra realitzada de 4 a 6 de la tarda a l’Edifici La Nau (Terminal d’Autobusos). L’obra es lliurarà en la seva tela o suport, sense cap mena de marc o protecció.

8. A les 6 de la tarda, un cop acabat el concurs, a l’Edifici La Nau, es reunirà el jurat per qualificar les obres i a les 8 de la tarda es farà públic el dictamen i es procedirà al lliurament dels premis.

9. Seguidament s’inaugurarà l’exposició de totes les obres presentades, que es mantindrà oberta fins el dia 19 de setembre de 2010, de dimarts a diumenge d’ 11 h a 13 h del matí i de 5 h a 9 h de la tarda.

10. Les obres premiades restaran com a propietat de l’Ajuntament passant a formar part de la col·lecció de pintura del patrimoni municipal amb la transmissió de tots els drets que la propietat intel·lectual i artística impliquen.

11. Les obres no premiades, segons voluntat de l’artista, podran ésser venudes una vegada inaugurada oficialment l’exposició.

12. Sobre el preu de venda assenyalat per l’autor, l’Ajuntament de Tossa retindrà en totes les obres venudes un 15% del seu valor.

13. Les obres no premiades hauran de ser retirades de l’Edifici La Nau pels seus autors, compradors o representants mitjançant l’exhibició del resguard de presentació o rebut de compra, els dies 17, 18 i 19 de setembre d’ 11 h a 13 h del matí i de 17 h a 21 h de la tarda.

14. Passada aquesta data, les obres que no hagin estat retirades quedaran de propietat municipal.

15. El fet de participar en el concurs suposa l’acceptació íntegra d’aquestes bases i, d’una manera clara, la renúncia a la propietat de les obres no recollides en els terminis exposats en la base número 13.

16. Als premis atorgats, se'ls hi aplicarà la retenció fiscal del 19 % que assenyala la llei.

----------Esdeveniment suggerit per: Albert Torrell - Esmeralda Vallverdú0 [ Comentar aquesta entrada ]:

Lo Càntich
Lo Càntich
Revista Digital de Literatura, Art i Cultura
DL: B.42943-2011
ISSN: 2014-3036
Editada per l'Associació de Relataires en Català (ARC)


Pàgines visitades:
2.382.125
Tecnologia: Google Analytics
Codi: UA-19604119-1
Període:
01/03/2010 - 31/12/2016

Lo Càntich (revista digital de literatura, art i cultura) és un assaig de càntic col·lectiu en llengua catalana, un espai de trobada d'escriptors i escriptores d'arreu del món, un racó d'expressió, de creativitat oberta, d'experiències compartides, de sentiments retrobats...

Lo Càntich és un espai que pretén promoure l'estima per la lectura i l'escriptura compartida. I, al mateix temps, vol ser també un fòrum que potèncii la nostra llengua i la nostra identitat. Un petit gest, per salvar els mots... De fet, l'expressió per mitjà de l'escriptura és una evidència lingüística que indica la fortalesa d'un poble i garanteix la seva supervivència.

La publicació a Lo Càntich està oberta a escriptors/es de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència. Es poden presentar obres en escrites en llengua catalana, en qualsevol de les seves varietats. Aquells autors que, expressant-se habitualment en una altra llengua, desitgin ser traduïts al català, ho hauran de fer constar expressament.

Les aportacions es poden realitzar mitjançant:
Publicació de textos originals.
Suggeriments d'obres d’autors clàssics.
Traduccions d’autors que escriguin en altres llengües.
Col·laboracions específiques.

[ Publicar a Lo Càntich ]