"Si una llengua no ens serveix per crear-hi comunicació i bellesa, ¿de què ens serveix?, no té futur."
Joan Solà (Bell-lloc d'Urgell, 1940 - Barcelona, 2010) [ Adéu-siau i gràcies! ]

Després de vuit anys de presència continuada en la xarxa, 36 números seriats i 32 números especials publicats, i un total de 2817 entrades individuals editades, amb el número 36 de la revista Lo Càntich, posem punt final a un fantàstic viatge literari i cultural. Nous projectes ens esperen. Projectes que podeu seguir a través de la pàgina de l'Associació de Relataires en Català. Moltes gràcies, de tot cor, a totes aquelles persones que ens han proporcionat el seu suport en aquesta meravellosa singladura pels mars i oceans de la literatura, l'art i la cultura. Eternament agraïts!

L'Equip Editorial (els que som, i els que han estat, in memoriam).

Culturàlia: Nit Sonora 2010
Nit Sonora 2010

Dissabte, 4 de setembre
De 19 a 6h

Nit Sonora és un Festival de música d’avantguarda i arts visuals que pretén mostrar les experiències que tenen lloc en el camp de la creació contemporània i les múltiples interseccions que es donen entre la música i altres disciplines artístiques, com és el cas del so i la imatge.

Amb aquest festival es vol mostrar el panorama de la música i cultura electrònica i contemporània amb projectes de l’escena local, nacional i internacional per tal de presentar les sinergies actuals entre la música, l’art i les noves tecnologies.

Hi trobarem diferents formats com dansa contemporània, lives, visuals, dj’s i videoart, que tenen com a denominador comú la experimentació en la creació contemporània per tal de mostrar les interaccions que tenen lloc entre les arts visuals i la música.

Les activitats, es realitzaran durant la tarda-nit del dissabte 4 de setembre de 2010 al Centre d’Art la Panera, a l’Església de Sant Martí que hi ha al davant del centre d’art i que s’utilitza per activitats culturals, i a la sala de festes Cotton Club.

Els artistes i projectes confirmats són: Electronic Performers, Audioguide, Aurora Records + Visual Brothers, Murcof + AntiVJ, Clara Moto + Mox, David Keno, Miquel Salla, Nuria Nieto y el col·lectiu AM+.

A més a més, a l’interior del Centre d’Art la Panera es trobarà l’espai Imatges sonores que està destinat a les arts visuals, des de la vessant de l’art contemporani, les noves tecnologies i la música, i un punt d’informació del Festival.

En aquesta edició del Festival es presentarà una mostra de treballs de Demoscene, un programa a càrrec de David Domingo i Isaac Muñoz.

Nit Sonora és un projecte dissenyat per la Regidoria de Joventut, el Centre d’Art la Panera i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Lleida. També es compta amb la col·laboració de l’Associació Juvenil per les Noves Tendències d’Art Multimèdia (AM+).

----------Esdeveniment suggerit per: Joan Feliu i Blanes0 [ Comentar aquesta entrada ]:

Lo Càntich
Lo Càntich
Revista Digital de Literatura, Art i Cultura
DL: B.42943-2011
ISSN: 2014-3036
Editada per l'Associació de Relataires en Català (ARC)


Pàgines visitades:
2.382.125
Tecnologia: Google Analytics
Codi: UA-19604119-1
Període:
01/03/2010 - 31/12/2016

Lo Càntich (revista digital de literatura, art i cultura) és un assaig de càntic col·lectiu en llengua catalana, un espai de trobada d'escriptors i escriptores d'arreu del món, un racó d'expressió, de creativitat oberta, d'experiències compartides, de sentiments retrobats...

Lo Càntich és un espai que pretén promoure l'estima per la lectura i l'escriptura compartida. I, al mateix temps, vol ser també un fòrum que potèncii la nostra llengua i la nostra identitat. Un petit gest, per salvar els mots... De fet, l'expressió per mitjà de l'escriptura és una evidència lingüística que indica la fortalesa d'un poble i garanteix la seva supervivència.

La publicació a Lo Càntich està oberta a escriptors/es de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència. Es poden presentar obres en escrites en llengua catalana, en qualsevol de les seves varietats. Aquells autors que, expressant-se habitualment en una altra llengua, desitgin ser traduïts al català, ho hauran de fer constar expressament.

Les aportacions es poden realitzar mitjançant:
Publicació de textos originals.
Suggeriments d'obres d’autors clàssics.
Traduccions d’autors que escriguin en altres llengües.
Col·laboracions específiques.

[ Publicar a Lo Càntich ]