"Si una llengua no ens serveix per crear-hi comunicació i bellesa, ¿de què ens serveix?, no té futur."
Joan Solà (Bell-lloc d'Urgell, 1940 - Barcelona, 2010) [ Adéu-siau i gràcies! ]

Després de vuit anys de presència continuada en la xarxa, 36 números seriats i 32 números especials publicats, i un total de 2817 entrades individuals editades, amb el número 36 de la revista Lo Càntich, posem punt final a un fantàstic viatge literari i cultural. Nous projectes ens esperen. Projectes que podeu seguir a través de la pàgina de l'Associació de Relataires en Català. Moltes gràcies, de tot cor, a totes aquelles persones que ens han proporcionat el seu suport en aquesta meravellosa singladura pels mars i oceans de la literatura, l'art i la cultura. Eternament agraïts!

L'Equip Editorial (els que som, i els que han estat, in memoriam).

Culturàlia: "Jazz en la nit" - XV Edició -
Jazz en la nit
XV Edició


L'organització de Jazz en la Nit vol que aquesta proposta sigui una d'aquelles iniciatives que creixen fins a convertir-se en un esdeveniment de referència, no com a conseqüència de la casualitat o de la sort, sinó de la il·lusió i de la tasca ben feta, però sense perdre mai la seva essència.

Enguany, com a presentació del cicle, ens visita el dijous 1 de juliol a les 9 del vespre la Sussex Universities Big Band, la big band de les universitats del comtat de Sussex, que compta amb un ampli repertori on destaca el jazz, la música llatina i el swing, entre d´altres. Són 25 músics amateurs d´entre 18 i 30 anys i han actuat a Brighton Racecourse, a Stanmer House. La cita és al pati de Can Torredeflot, situat a la travessia del Ramal. el concert és d'entrada gratuïta.

I l'endemà, divendres 2 de juliol, a les 10 de la nit, la música tornarà a omplir els jardins de Can Figueres amb l'actuació de la Sant Andreu Jazz Band, una big band formada per joves instrumentistes i liderada pel saxofonista Joan Chamorro. El seu repertori està basat en temes dixieland, new orleans, swing, amb alguns arranjaments de bigband de Count Basie i Duke Ellington, entre d´altres. Una nova aposta del Jazz en la Nit per la nova cantera del jazz del nostre país.

Els altres concerts tindran lloc el dia 9, amb l'actuació de "Biel Ballester Trio", el dia 16, amb "Névoa" i tancarà el festival "Esclat Gospel Singers" el divendres 23 de juliol, tots ells a Can Figueres.

Cada entrada té un preu de 10 euros, anticipada 7 euros. Les entrades es poden adquirir als llocs habituals, a la Casa de Cultura Can Figueres, al PIJ La Fletxa (Torrent Santa Anna, 6) i a Atrápalo.

Lloc:
Als jardins de Can Figueres a Premià de Dalt.

Horari:
A les 22:00 h.

Esdeveniment suggerit per na Montse Assens

0 [ Comentar aquesta entrada ]:

Lo Càntich
Lo Càntich
Revista Digital de Literatura, Art i Cultura
DL: B.42943-2011
ISSN: 2014-3036
Editada per l'Associació de Relataires en Català (ARC)


Pàgines visitades:
2.382.125
Tecnologia: Google Analytics
Codi: UA-19604119-1
Període:
01/03/2010 - 31/12/2016

Lo Càntich (revista digital de literatura, art i cultura) és un assaig de càntic col·lectiu en llengua catalana, un espai de trobada d'escriptors i escriptores d'arreu del món, un racó d'expressió, de creativitat oberta, d'experiències compartides, de sentiments retrobats...

Lo Càntich és un espai que pretén promoure l'estima per la lectura i l'escriptura compartida. I, al mateix temps, vol ser també un fòrum que potèncii la nostra llengua i la nostra identitat. Un petit gest, per salvar els mots... De fet, l'expressió per mitjà de l'escriptura és una evidència lingüística que indica la fortalesa d'un poble i garanteix la seva supervivència.

La publicació a Lo Càntich està oberta a escriptors/es de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència. Es poden presentar obres en escrites en llengua catalana, en qualsevol de les seves varietats. Aquells autors que, expressant-se habitualment en una altra llengua, desitgin ser traduïts al català, ho hauran de fer constar expressament.

Les aportacions es poden realitzar mitjançant:
Publicació de textos originals.
Suggeriments d'obres d’autors clàssics.
Traduccions d’autors que escriguin en altres llengües.
Col·laboracions específiques.

[ Publicar a Lo Càntich ]