"Si una llengua no ens serveix per crear-hi comunicació i bellesa, ¿de què ens serveix?, no té futur."
Joan Solà (Bell-lloc d'Urgell, 1940 - Barcelona, 2010) [ Adéu-siau i gràcies! ]

Després de vuit anys de presència continuada en la xarxa, 36 números seriats i 32 números especials publicats, i un total de 2817 entrades individuals editades, amb el número 36 de la revista Lo Càntich, posem punt final a un fantàstic viatge literari i cultural. Nous projectes ens esperen. Projectes que podeu seguir a través de la pàgina de l'Associació de Relataires en Català. Moltes gràcies, de tot cor, a totes aquelles persones que ens han proporcionat el seu suport en aquesta meravellosa singladura pels mars i oceans de la literatura, l'art i la cultura. Eternament agraïts!

L'Equip Editorial (els que som, i els que han estat, in memoriam).

Culturàlia: I Festival de Poesia in-ventada
I Festival de Poesia in-ventada

El I Festival de Poesia in-ventada està en marxa! És una festa poètica que va començar ahir, divendres 23 de juliol, a Darnius; i continuarà demà, diumenge 25, a Figueres, a les 20:30h. a la Plaça de les Patates.

Tots dos actes els organitza versos.cat, plataforma digital de difusió de la poesia catalana actual, i comptaran amb la presència de les poetesses Carmen Moreno, Núria Niubó i Teresa Bosch, els poetes Ramon Gil Sora, Òscar Rocabert, David Caño, Àngel Rodriguez, Jest, Daniel Ruiz-Trillo i Quim Martínez, acompanyats dels músics Albert Cuevas i Sílvia Casamort.

Us hi apunteu? Per la poesia catalana, som-hi tots!


Esdeveniment suggerit per en Daniel Ruiz-Trillo

2 [ Comentar aquesta entrada ]:

Toni Arencón i Arias ha dit...

Molta sort artistes de la paraula i de la música! Som-hi poesia!

Sandra D.Roig ha dit...

Jo també us desitjo sort!
una salutació.

Lo Càntich
Lo Càntich
Revista Digital de Literatura, Art i Cultura
DL: B.42943-2011
ISSN: 2014-3036
Editada per l'Associació de Relataires en Català (ARC)


Pàgines visitades:
2.382.125
Tecnologia: Google Analytics
Codi: UA-19604119-1
Període:
01/03/2010 - 31/12/2016

Lo Càntich (revista digital de literatura, art i cultura) és un assaig de càntic col·lectiu en llengua catalana, un espai de trobada d'escriptors i escriptores d'arreu del món, un racó d'expressió, de creativitat oberta, d'experiències compartides, de sentiments retrobats...

Lo Càntich és un espai que pretén promoure l'estima per la lectura i l'escriptura compartida. I, al mateix temps, vol ser també un fòrum que potèncii la nostra llengua i la nostra identitat. Un petit gest, per salvar els mots... De fet, l'expressió per mitjà de l'escriptura és una evidència lingüística que indica la fortalesa d'un poble i garanteix la seva supervivència.

La publicació a Lo Càntich està oberta a escriptors/es de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència. Es poden presentar obres en escrites en llengua catalana, en qualsevol de les seves varietats. Aquells autors que, expressant-se habitualment en una altra llengua, desitgin ser traduïts al català, ho hauran de fer constar expressament.

Les aportacions es poden realitzar mitjançant:
Publicació de textos originals.
Suggeriments d'obres d’autors clàssics.
Traduccions d’autors que escriguin en altres llengües.
Col·laboracions específiques.

[ Publicar a Lo Càntich ]