"Si una llengua no ens serveix per crear-hi comunicació i bellesa, ¿de què ens serveix?, no té futur."
Joan Solà (Bell-lloc d'Urgell, 1940 - Barcelona, 2010) [ Adéu-siau i gràcies! ]

Després de vuit anys de presència continuada en la xarxa, 36 números seriats i 32 números especials publicats, i un total de 2817 entrades individuals editades, amb el número 36 de la revista Lo Càntich, posem punt final a un fantàstic viatge literari i cultural. Nous projectes ens esperen. Projectes que podeu seguir a través de la pàgina de l'Associació de Relataires en Català. Moltes gràcies, de tot cor, a totes aquelles persones que ens han proporcionat el seu suport en aquesta meravellosa singladura pels mars i oceans de la literatura, l'art i la cultura. Eternament agraïts!

L'Equip Editorial (els que som, i els que han estat, in memoriam).

Culturàlia: "Fira del Càntir 2010"
Fira Internacional de Ceràmica i Terrissa d'Argentona
"Fira del Càntir 2010"
Fira Internacional de Ceràmica i Terrissa d'Argentona


Terrissers i ceramistes d'arreu del món tornaran a ocupar per uns dies els principals carrers de la vila. Enguany hi haurà participants de països que mai havien tingut presència a la Fira com Cuba o Argentina i d'altres d'habituals com: Catalunya, Espanya, Portugal, França, Itàlia, Bèlgica, Marroc i Rússia.

La Fira està dividida en quatre sectors d'exposició i venda: Terrissa tradicional i popular, Reproducció de ceràmica antiga i altres, Ceràmica artística i Antiguitats. A més de l'activitat estrictament firal, durant els dies de la fira hi ha nombroses activitats complementàries que conformen una interessant oferta global sobre art ceramista i terrissa com tallers, demostracions, xerrades, exposicions o la Mostra de Cinema sobre Ceràmica, entre d'altres.

DATES:

Del 06/08/2010 al 08/08/2010

HORARI:

De 10 a 14.30 h. i de 17 a 22 h., el darrer dia la fira tancarà a les 21 h.

----------

Esdeveniment suggerit per: Arnau Sagrera

0 [ Comentar aquesta entrada ]:

Lo Càntich
Lo Càntich
Revista Digital de Literatura, Art i Cultura
DL: B.42943-2011
ISSN: 2014-3036
Editada per l'Associació de Relataires en Català (ARC)


Pàgines visitades:
2.382.125
Tecnologia: Google Analytics
Codi: UA-19604119-1
Període:
01/03/2010 - 31/12/2016

Lo Càntich (revista digital de literatura, art i cultura) és un assaig de càntic col·lectiu en llengua catalana, un espai de trobada d'escriptors i escriptores d'arreu del món, un racó d'expressió, de creativitat oberta, d'experiències compartides, de sentiments retrobats...

Lo Càntich és un espai que pretén promoure l'estima per la lectura i l'escriptura compartida. I, al mateix temps, vol ser també un fòrum que potèncii la nostra llengua i la nostra identitat. Un petit gest, per salvar els mots... De fet, l'expressió per mitjà de l'escriptura és una evidència lingüística que indica la fortalesa d'un poble i garanteix la seva supervivència.

La publicació a Lo Càntich està oberta a escriptors/es de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència. Es poden presentar obres en escrites en llengua catalana, en qualsevol de les seves varietats. Aquells autors que, expressant-se habitualment en una altra llengua, desitgin ser traduïts al català, ho hauran de fer constar expressament.

Les aportacions es poden realitzar mitjançant:
Publicació de textos originals.
Suggeriments d'obres d’autors clàssics.
Traduccions d’autors que escriguin en altres llengües.
Col·laboracions específiques.

[ Publicar a Lo Càntich ]